Instalatii

Afla totul despre instalatiile de iluminat, instalatiile sanitare si gaseste solutii de iluminat.

Detalii
Aplica

Tapetul

Încă din secolul al 16-lea tapetul este folosit în case pentru a lumina încăperea şi pentru a da o notă de dinamism şi culoare camerei. Tapetele vin într-o varietate de culori, stiluri şi texturi şi pot înveseli camera copilului sau poate adăuga o nuanţă de linişte. Dacă vrei să îţi pui singur tapetul pe perete, trebuie să te înarmezi cu răbdare şi cu timp, deoarece este un proiect de un week-end. Dacă te-ai hotărât, noi te învăţăm cum să cumperi tapetul, cum să-ţi pregăteşti pereţii şi cum să-l atârni pe perete.

Detalii
Aplica

Utilizarea masinii de gaurit

Oare de cate ori ai avut nevoie de o gaura intr-un perete sau sa montezi un corp de mobilier si nu ai avut ustensilele necesare? La acest curs te invatam cum alegi singur burghiele porivite pentru diferite materiale si cum sa folosesti bormasina.

Detalii
Aplica

Podeaua: Reparare sau inlocuire?

Tocmai v-ati cumparat un apartament nou, dar pardoseala lasa de dorit? In acest curs va vom arata cum putem readuce la viata o pardoseala invechita sau cum sa o inlocuiti singur!

Detalii
Aplica

Rezervorul de toaleta

Rezervorul de toaleta nu mai functioneaza? Va vom invata in acest curs cum sa-l reparati singur si cum sa-i fixati tamburul. Nu va mai trebui sa apelati la specialisti.

Detalii
Aplica

Scurgerea

Instalatia sanitara la o casa este una din incercarile prin care trebuie sa treci. Te vom invata in acest curs montezi ventilul de scurgere si cum sa inlocuiesti ventilul lavoarului si al cazii.

Detalii
Aplica

Intretinerea dulapurilor laminate

Dulapurile si corpurile de mobilier laminate necesita o intretinere aparte. In acest curs te vom invata cum poti sa vopsesti si sa cureti de unul singur, la tine acasa, dulapurile laminate.

Detalii
Aplica

Montarea corpurilor de iluminat incastrate

Luminile încastrate sunt o alternativă chic și modernă la sistemele de iluminare tradiționale. Având o varietate mare de opțiuni pentru locuințe și de echipare din care puteți alege, luminile încastrate pot rezolva orice problemă legată de iluminare pe care o aveți acasă. Aflati in acest curs cum sa montati astfel de corpuri incastrabile, utilitatea led-urilor si cum sa inlocuiti un astfel de bec.

Detalii
Aplica

Bucataria. Instalatia de gaz, inlocuire si montare

Dacă aveți probleme cu instalația dumneavoastră de gaz ar trebui să vă uitați la țevile de gaz care intră în casă și să încercați să le înlocuiți. Vă vom învăța în acest curs cum să faceți aceste lucruri singuri.

Detalii
Aplica

Hota. Montare si tipuri de aeratoare

Daca vrei sa scapi de mirosurile neplacute de mancare si de aburii din bucatarie, poti investi inteligent intr-o hota. Hota este un dispozitiv paralelipipedic alcatuit dintr-un ventilator si filtre de aer care absorb mirosurile grele, aburul si grasimile. Inveti in acest curs cum sa montezi o hota si care sunt tipurile de aeratoare.

Detalii
Aplica