Izolarea eficienta a casei

Te intrebi de ce luna de luna, creste factura la energie electrica? Iti spunem noi! Ai nevoie de o izolatie corect efectuata! Te vom invata in acest curs cum sa faci economie la energie electrica si cum sa eviti pierderile de caldura prin izolarea eficienta a casei tale.

Detalii
Aplica

Intretinerea pavelelor din beton

Pavelele din curtea dvs. sunt acoperite cu ulei, praf sau au crescut ierburi intre ele? Inseamna ca ati neglijat complet aspectul pavajului! De cele mai multe ori, un furtun si o matura ar trebui sa va rezolve problemele, insa sunt situatii in care aveti nevoie de mult mai mult pentru a le curata. In acest curs va vom invata cum sa le intretineti si sa le curatati eficient.

Detalii
Aplica

Montarea unui perete despartitor

Vrei sa redecorezi, sa dai o noua identitate casei tale? Un perete despartitor va schimba totul in casa ta. Te vom invata in acest curs care este utilitatea unui perete despartitor si cum sa montezi unul din gips carton sau din sticla.

Detalii
Aplica

Utilizarea ciocanului

Ai incercat de multe ori sa bati un cui si ti-a sarit ciocanul din mana sau te-ai lovit peste degete? Te invatam in acest curs cum sa utilizezi corect ciocanul si care sunt tehnicile de batut cuie.

Detalii
Aplica

Reabilitarea garajului

Este foarte simplu sa dai viata garajului tau. Este suficient sa schimbi podeaua sau sa o vopsesti si totul va parea ca nou. Te invatam in acest curs cum sa alegi podeaua potrivita si cum o poti vopsi.

Detalii
Aplica

Casa ECO

Casele “verzi” nu trebuie sa fie construite de la zero. Oricine poate renova, in acelasi timp, cu stil si intr-o maniera ECO. Te invatam in acest curs cum sa adaptezi casa stilului ECO si care este eficienta panourilor solare

Detalii
Aplica

Acoperis ascutit sau plat

Te apropii de finalizarea constructiei si nu stii ce sa alegi, acoperis ascutit sau plat? In acest curs te vom invata ce sa alegi si-ti vom prezenta avantajele fiecarui tip de acoperis.

Detalii
Aplica

Fundatia din beton

Dacă construiți o nouă anexă pentru casă, atunci va trebui să știți cum să construiți o fundație din beton. Fundațiile din beton pot fi turnate în orice parte a casei. Cu toate acestea însă este important să vă asigurați că turnarea este făcută cum trebuie pentru ca fundația să țină mulți ani. Turnarea și construirea fundațiilor din beton este foarte ușoară dacă aveți uneltele potrivite.

Detalii
Aplica

Construirea unei magazii

Cei mai mulți oameni, când se gândesc la construirea unui șopron, se gândesc imediat la lucrurile evidente – planurile perfecte, lemnul bun, uneltele potrivite și locația potrivite. De-a lungul anilor, mulți proprietari au spus că „ce bine era dacă mă gândeam mai bine înainte de a începe să construiesc șopronul”. Iată câteva dintre cele mai populare „ce bine era dacă” – sperăm că vă vor ajuta să construiți șopronul perfect!

Detalii
Aplica

Utilizarea placilor de policarbonat

Panourile de policarbonat sunt o formă de plastic ce este produs ca un înlocuitor mai puternic pentru sticlă și acril. Dacă veți folosi panouri de policarbonat pentru a construi un spațiu, acesta va fi mai rezistent la razele ultraviolete și la vreme rea, din moment ce este aproape indestuctibil. De aceea, aceste panouri sunt folosite pentru sere și punți. Deși crearea unui astfel de spațiu cu un astfel de material poate fi foarte benefică din mai multe motive, este foarte important să vă gândiți la siguranța dumneavoastră înainte de a începe acest proiect.

Detalii
Aplica

Hambar. Construire

Hambarele pot fi folosite pentru adăpostirea animalelor de fermă și pentru depozitarea echipamentului folosit pentru acestea. Printr-un hambar bine construit puteți economisi timp, bani și efort, și în același timp vă puteți bucura de un loc plăcut în care să lucrați. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în momentul în care construiți hambarul.

Detalii
Aplica