Protejarea plantelor de inghet

Stim cu toii ca pe timpul iernii totul parca stagneaza. La fel se intampla si cu plantele. Acestea necesita mai multa ingrijire pe timpul rece, de aceea in acest curs vom invata cum sa le protejam si sa le ajutam sa se dezvolte normal.

Detalii
Aplica

Vopsirea unei camere

V-ati plictisit de culorile peretilor, vreti sa dati viata camerei dvs si nu stiti ce sa faceti? In acest curs invatati cum sa vopsiti peretii camerei singuri, cum sa pregatiti camera de vopsire, cum sa alegeti culorile potrivite si cum sa iesiti din tipare prin accente proprii.

Detalii
Aplica

Montarea unei usi la interior

In acest curs te vom invata cum sa montezi singur o usa de interior. Te vom invata care sunt diferentele de montare intre o usa de lemn si o usa de PVC.

Detalii
Aplica

Design interior. Living

Exista numeroase posibilitati de decorare a livingului. Si, cum de obicei livingul este camera in care ne primim oaspetii si in care familia petrece cel mai mult timp impreuna, este normal sa ne implicam cat mai mult in decorarea sa. In cursul care urmeaza va vom invata cum sa va decorati singuri livingul si care sunt noile tendinte.

Detalii
Aplica

Semineul

Se apropie iarna si nu ti-ai pregatit inca semineul? Te invatam in acest curs cum sa faci inspectia semineului si cum sa il intretii pe intreaga sa functionare.

Detalii
Aplica

Cum montam gresia?

Te vom invata in acest curs cum sa montezi singur gresia de ceramica si cum sa o faci ieftin si calitativ.

Detalii
Aplica

Scari interioare. Lemn sau beton?

Construirea unor scari, fie acestea de lemn sau din beton, este un proiect complicat. Este necesar sa ințelegeti bine cum sa luati masuratorile necesare si cum sa realizati calculele necesare. Va vom invata in acest curs cum sa le realizati singuri.

Detalii
Aplica

Patul etajat. Pregatire si montare

Un pat etajat este un pat, de obicei, pus în dormitorul copiilor. Este similar cu un pat supraetajat, în care patul mansardă are un pat mare de pe podea, la aproximativ nivelul capului, pentru un copil. In acest curs te vom invata cum sa construiesti un pat etajat singur incluzand pregatirea si montarea acestuia.

Detalii
Aplica

Montarea tavanului fals

Tavanul suspendat este mult mai avantajos decât tavanul fals. Este ușor să maschezi conductele, țevile și firele electrice care se vor afla în spatele plăcilor, iar după ce tavanul va fi montat, se va putea ajunge ușor la aceste elemente. Te invătăm in acest curs cum să montezi plăcile de rigips și cum să vopsești un tavan fals.

Detalii
Aplica

Mutarea mobilierului

La un moment dat, fie că vă mutați în casă nouă, fie că doar rearanjați niște piese de mobilier, va trebui să mutați mobilier masiv singur. In acest curs veți învăța cum să o faceți singuri pentru a vă ușura munca și cum să eficientizați spațiul.

Detalii
Aplica

Vopsirea unui perete

Vopsirea unui perete poate transforma o zona sau o poate face sa arate la fel ca restul decorului. Cu toate acestea, exista unele lucruri pe care ar trebui să le luati in considerare in momentul in care vopsiti un perete de ciment. Parcurgeti acest curs pentru a invata cum sa vopsiti peretele, cum puteti sa-i oferiti eleganta si cum puteti vopsi folosind sabloane.

Detalii
Aplica

Mansarda

Crearea unei mansarde într-un pod este o modalitate interesantă de a crea mai mult spațiu și lumină naturală în ceea ce normal ar fi un loc închis. Veți învăța în acest curs cum vă puteți transforma podul în mansardă și cum puteți să o decorați.

Detalii
Aplica

Ferestrele. Montare si intretinere

Înlocuirea unei ferestre vechi sau defecte este mult mai dificil decât montarea unei ferestre noi. Va trebui să scoateți fereastra veche, să curățați rama și să o pregătiți, să montați fereastra nouă și să o fixați bine. Veți invăța in acest curs si cum să le intrețineți.

Detalii
Aplica

Bucataria insula. Construire

Multe dintre bucătăriile construite astăzi vin cu foarte multe locuri de depozitare, cu spații pentru dulapuri și un aspect estetic. Dacă ajungeți la concluzia că bucătăria dumneavoastră are nevoie de mai mult spațiu pentru depozitarea instrumentelor de gătit sau pentru diferite proiecte, vă puteți crea propria bucătărie fără a cheltui mulți bani.

Detalii
Aplica

Redecorarea baii

Dacă nu locuiți în propria casă, s-ar putea să vă doriți o baie mai mare. În timp ce pentru cei care deja dețin o casă, redecorarea și remodelarea este destul de simplă, cei care locuiesc la apartament nu au posibilitatea aceasta. Poate fi chiar o provocare, deoarece trebuie să lucrezi cu ce ai. Puteți face însă multe alte lucruri fără a înlocui obiectele din baie și fără a distruge pereții. Cu puțină planificare, câteva abilități de organizare creativă și folosirea creativă a culorilor, puteți face baia din apartament să pară mult mai mare și mai spațioasă decât este într-adevăr. Aceste reguli de decorare sunt simple, rapide, ușoare, și cel mai bun atribut, sunt ieftine.

Detalii
Aplica