Frigider. Repararea usii

Nu se mai inchide usa frigiderului, te grabesti si nu ai la cine sa apelezi? In acest curs te vom invata cum sa o repari singur si cum poti inlocui garnitura de etansare.

Detalii
Aplica

Frigiderul. Reparatii generale

Nu doresti sa apelezi la specialisti, esti adeptul reparatiilor personale si iti place sa faci economii? In acest curs te vom invata descoperi problemele frigiderului si cum poti sa le repari singur.

Detalii
Aplica

Frigider. Inlocuirea ventilatorului

Frigiderul tau scoate sunete ciudate, nu mai raceste si alimentele s-au alterat intr-un timp foarte scurt? In acest curs te vom invata cum sa scapi de aceasta problema si cum poti inlocui singur ventilatorul condesatorului.

Detalii
Aplica

Masina de spalat. Reparatia cuvei si a filtrului

Ai pus hainele in cuva, ai setat programul de spalare si realizezi ca masina de spalat nu porneste sau nu primeste? In acest curs te invatam cum sa descoperi ce problema are masina ta de spalat si cum o poti repara singur!

Detalii
Aplica

Masina de spalat. Inlocuirea racordurilor de apa si a pompei

Masina de spalat va da batai de cap, are scurgeri de apa si nu stiti ce sa faceti? In acest curs va vom invata cum sa inlocuiti racordurile de apa si cum sa verificati si sa inlocuiti pompa de apa!

Detalii
Aplica

Reconditionarea componentelor mici de mobilier

Mobila de lemn poate îmbătrâni frumos dacă este bine protejată. Unele tipuri de mobilă, precum măsuțele de cafea, sunt mai folosite decât altele și pot ajunge să aibă pete, zgârieturi sau pot să fie ciobite. Dacă o măsuță de cafea deteriorată are o valoare specială pentru dumneavoastră, sau dacă vreți să o recondiționați singuri, puteți învăța cum să faceți acest lucru cu câteva materiale sau unelte.

Detalii
Aplica

Frigiderul. Temperatura si freonul

Veti invata in acest curs cum sa prelungiti viata frigiderului dvs daca aveti grija la temperatura si freon.

Detalii
Aplica

Masina de spalat. Intretinere

Chiar dacă mereu scoateți din mașina de spălat haine curate, aceasta trebuie spălată periodic. Vă invățăm in acest curs cum să intrețineți mașina de spălat pentru o viață lungă.

Detalii
Aplica