Pregatirea casei de iarna

In acest curs ne adresam persoanelor care tin la siguranta, confortul si eficientizarea consumului pe timpul iernii. In acest sens vom invata sa evaluam interiorul si exteriorul casei si cum sa reducem factura la energia electrica pe timp de iarna.

Detalii
Aplica

Montarea cazii

Instalarea unei căzi poate fi ceva dificil de făcut și ar putea fi realizată doar de un instalator profesinist. Cada este mare și grea, iar băile pot fi strâmte sau nu destul de mari, ceea ce face ca mutarea unei căzi vechi și înlocuirea cu una nouă să fie o provocare. Cu toate acestea, căzile trebuiesc înlocuite după o anumită perioadă. Veți avea nevoie de ajutor pentru a muta cada. In acest curs vei invata cum sa faceti toate acestea singuri.

Detalii
Aplica

Aparat de aer conditionat. Montare si intretinere

Dacă casa dumneavoastră nu este deja echipată cu un aparat de aer condiționat, în mijlocul verii ar trebui să luați în considerare instalarea unui aparat de aer condiționat. Una dintre cele mai ușoare metode de răcire este un aparat de aer condiționat pentru fereastră.

Detalii
Aplica

Alegerea alarmei potrivita casei tale

Cu totii a trebui sa ne protejam, atat pe noi, cat si casa de eventualii \"musafiri nepoftiti\". Vei invata in acest curs cum sa instalezi o alarma cu infrarosu si cum functioneaza un detector de miscare.

Detalii
Aplica