Utilizarea pietrei in gradina

Nimic nu e mai ușor decât să construiești cu pietre, și există ziduri din pietre care încă rezistă după mii de ani. Dacă doriți să vă despărțiți peluza de grădină, să marcați granița proprietății dumneavoatră sau să opriți o ceată de animale să înainteze, un zid de piatră poate fi o soluție atât practică, cât și frumoasă.

Detalii
Aplica

Vopsirea fatadei

Vopirea pereților exteriori ai casei este un proces ce necesită timp. Cu toate acestea însă, poate fi realizat eficient în doar câțiva pași. Te invatam in acest curs cum sa vopsesti peretii exteriori ai casei si cum sa calculezi costul exact al vopselii.

Detalii
Aplica

Construirea unui gard din lemn

Crearea unui gard de lemn poate suna ca un concept tehnic care poate fi realizat doar de anumite persoane profesionist. Cu toate acestea însă, puteți face acest lucru chiar dumneavoastră, dacă aveți destulă răbdare, creativitate și câteva competențe de bază în ceea ce privește construirea unui gard. Fie că construiți un gard normal, unul personalizat, zăbrele sau chiar unul cu o poartă ascunsă, obiectele și design-ul pe care îl veți alege vor determina valoarea gardului.

Detalii
Aplica

Intretinerea plantelor aromatice iarna

In sezonul rece gradinaritul nu trebuie sa fie o povara, iar plantele dvs au nevoie de mai multa ingrijire decat in sezonul cald. In acest curs veti invata cum plantati si cums a ingrijiti plantele aromatice pentru o buna productivitate.

Detalii
Aplica

Terasa din lemn. Reparatii

Majoritatea dușumelelor teraselor sunt construite din cherestea tratată care poate să reziste la efectele negative ale vremii. Deși acest tip de cherestea durează foarte mult, poate să se deterioreze dacă nu este intreținut. Deoarece umezeala și creșterea mucegaiului pot cauza foarte rapid ca plăcile de lemn să se strice, repararea daunelor cauzate de vremea rece trebuie făcută cât mai repede. Puteți evita toate aceste probleme curățând și protejându-vă dușumeaua de lemn după ce lunile de iarnă au trecut. Dacă aveți grijă de dușumeaua terasei, veți putea să vă bucurați de ea ani și ani.

Detalii
Aplica

Sistem de aspersoare. Montare și Reparatie

Sistemele de irigare subterane sunt o modalitate fantastică de a vă menține gazonul sănătos și de a evita irosirea apei. In acest curs veti invata despre diferitele tipuri de sisteme de irigare, despre cum puteți planifica și instala propriul sistem de apă, dar și cum să conectați diferite conducte de apă de plastic.

Detalii
Aplica